Новини
Надзвичайні події

На Шепетівщині частина даху, зірвана вітром, пошкодила автомобіль

Мешканці області діляться у соцмережах наслідками негоди, що вчора вирувала на Хмельниччині. Зокрема, у Полонному на Шепетівщині буревій наробив чимало лиха, пошкодивши як дах будівлі, так і автомобіль, припаркований неподалік. Подібні інциденти спостерігалися і в інших населених пунктах області – про них детальніше розповіли рятувальники, які усували наслідки негоди.

Наслідки “хазяйнування” вітру у Полонному – поламані гілки дерев, зірваний дах на триповерховій будівлі, розкидані по тротуару уламки шиферу – показали місцеві мешканці у спільноті Підслухано в Полонному.

Ймовірно, саме про цей будинок йдеться у повідомленні рятувальників, які розповіли, що частина конструкцій даху впала на припаркований на біду неподалік автомобіль Fiat Doblo. Поки для даху не знайдуть потрібну кількість покриття, його затягнули будівельною плівкою на площі близько 200 квадратних метрів.

Як ми уже повідомляли, вітер хазяйнував учора і на дорогах області, зокрема, валив дерева на проїжджу частину. Частину дерев прибрали працівники Служби відновлення та розвитку інфраструктури, частину – надзвичайники. Зокрема, йдеться про дороги у Хмельницькому, між містом Городок та селом Пільний Олексинець, у селищі Ярмолинці, між селами Карпівці та Баламутівка.

Дісталося від вітру та дерев і автомобілям у Хмельницькому. У мікрорайоні Гречани та на Виставці дерева впали на капоти припаркованих автомобілів. А на вулиці Волочиській повалене дерево не лише перекрило дорогу, а й порвало лінії електропередач. Ймовірно, через це, а також подібні ситуації в інших мікрорайонах, частина обласного центру вчора була аварійно знеструмлена.

У Хмельницькому районі дерево впало на будинок та пошкодило дах у селі Вовча Гора. Дістаючись до села, аби усунути цю неприємність, рятувальники заразом виявили дерево, що впало на дорогу. тож довелося їм і цю перешкоду прибирати.

Не обійшлося у Хмельницькому і без підтоплень, адже сильна злива в місті тривала досить довго. Знову ж таки у мікрорайоні Гречани, на перехресті вулиць Проскурівського підпілля та Будівельників підтопило проїжджу частину. В результаті пішоходи не могли перейти дорогу, а автомобілі – рухатися. Тут надзвичайникам довелося використати мотопомпу, аби прибрати воду з дороги та звільнити шлях для усіх учасників дорожнього руху.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook