Новини
Офіційно

Двох захисників з Хмельниччини посмертно відзначили державними нагородами

Вчора, 31 серпня, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук разом із представником Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександром Мельником передали високі державні нагороди рідним двох загиблих Героїв зі Старокостянтинівщини.

Вручення відбулося за участи представників виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, старост і начальника першого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимира Медведчука.

Анатолій Катеренчук звернувся до родичів загиблих із словами вдячності і підтримки, наголосивши на тому, що у цей скорботний момент їм потрібно достатньо витримки, щоб переживати смерть найдорожчої людини. До слова також приєднався Володимир Богачук, який закликав зберігати пам’ять про наших полеглих захисників і зобов’язатися допомагати їхнім родинам.  

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (від 17 квітня 2023 р., № 230) нагороджено Василя АНТОНЮКОВА (посмертно).

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (від 1 травня 2023 р., № 257) нагороджено Андрія КУРПАЧЕНКА (посмертно), повідомили у Старокостянтинівській міській раді.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook