Новини
ДТП

У ДТП на Шепетівщині з вини нетверезого водія загинуло двоє людей

Потрійна смертельна автотроща трапилась у Шепетівському районі. Загинуло дві особи, трьох госпіталізовано в медичний заклад із пошкодженнями. За цим фактом затримано винуватця події та відкрито кримінальне провадження.

56-річний водій «Citroen» з м. Шепетівка в стані алкогольного сп’яніння, виїхавши на зустрічну смугу руху, зіштовхнувся з автомобілем «ВАЗ» під керуванням 45-річного жителя Житомирської області та автомобілем «Ford» під керуванням 28-річного жителя с. Кам’янка Шепетівського району. Внаслідок автотрощі загинуло 2 пасажири легковика «ВАЗ», 1988 та 1994 р.н. Кім того, було поранено та госпіталізовано водіїв «ВАЗ» та «Citroen» і 35-річного пасажира «Citroen» з Шепетівки.

Летальна аварія сталася напередодні, 1 вересня, ввечері на автошляху «Городище-Рівне-Старокостянтинів», неподалік Шепетівки.

У поліції повідомили, що затримано водія «Citroen» і відкрито кримінальне провадження. Транспортні засоби помістили на спеціальний майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook