Новини
Інфраструктура

На дорогах Старокостянтинівщини латають ями

Користуючись сприятливими погодними умовами, підрядники працюють над покращенням безпеки дорожнього руху. Ремонтні бригади працюють над ліквідацією аварійної ямковості та вибоїн поблизу Старокостянтинова на автошляху Т-06-12 Звягель – Полонне – Старокостянтинів.

Традиційно на ділянках виконання ремонтних робіт, проводиться відбір зразків асфальтобетонних сумішей для лабораторного контролю якості матеріалів, повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

На період воєнного стану на замовлення Служби відновлення у Хмельницькій області здійснюється ВИКЛЮЧНО експлуатаційне утримання основних логістичних маршрутів, якими відбувається постачання товарів гуманітарного призначення та маршрутів, які працюють для забезпечення потреб нашого війська. Капітальні ремонти та будівництва не проводяться, оскільки усі фінансові ресурси країни зараз максимально спрямовані на пришвидшення Перемоги,наголосили у Службі.

Водіїв, які користуються автошляхом Т-06-12 Звягель – Полонне – Старокостянтинів просять зважати на те, що роботи тривають під рухом транспортного потоку, тож на дорозі потрібно бути уважними та обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook