Новини
Офіційно

Кращих працівників АТ “Хмельницькгаз” відзначили з нагоди професійного свята

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відзначається в Україні щорічно у другу неділю вересня. З нагоди зазначеної дати перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук привітав працівників АТ «Хмельницькгаз» та подякував їм за щоденну нелегку працю.

“Робота вашої команди триває 24/7, – звернувся до газовиків посадовець. – Базові потреби людей, які ви щоденно забезпечуєте, як правило, сприймаються за належне, і тому ваша праця є непомітною. Однак, у будь-яку годину доби може статися якась проблема, яку необхідно терміново вирішити. Умови, в яких перебуває зараз Україна, показали дієздатність газової служби, уміння працівників АТ “Хмельницькгаз” оперативно долати будь-які труднощі”.

Володимир Гончарук вручив Подяки Хмельницької обласної ради кращим у професії представникам АТ “Хмельницькгаз” за багаторічну сумлінну працю в газовому господарстві, належну організацію роботи в умовах воєнного стану, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

На завершення заходу працівники газової служби розгорнули 30-метровий Державний прапор України, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook