Новини
Події

Благодійний забіг «Братерство сталевих» відбудеться у Хмельницькому

Хмельницька обласна рада, Управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва, спортивний клуб FlashRun організовують проведення благодійного забігу «Братерство сталевих» на підтримку військового формування Сил спеціальних операцій.

Забіг не має офіційного характеру і спрямований на об’єднання громади області довкола цілей благодійності та патріотизму. Ми біжимо, аби висловити вдячність військовим, вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність України; зібрати кошти на закупівлю дрона (БПЛА),повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Долучитися до заходу можна, попередньо зареєструвавшись за посиланням.

Передбачений благодійний внесок за реєстрацію: від 100 грн (реквізити вказано у формі реєстрації).

Учасники отримають пам’ятну медаль про захід.

Благодійний забіг «Братерство сталевих» відбудеться 16 вересня 2023 року (наступна субота). Триватиме він від 10.00 до 12.00 на території дендрологічного парку «Поділля». Дистанція забігу: 2 кілометри.

Нагадаємо, сьогодні у Хмельницькому проходить велогонка вгору “Вершина Свободи”, під час якої збиратимуть кошти на придбання комплектуючих для дронів-камікадзе. На час заходу буде частково перекрито рух транспорту по вулиці Свободи.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook