Новини
Суспільство

Заборонену посилку намагались передати ув’язненим на Хмельниччині

Працівники Райківецької виправної колонії №78 Хмельницького району виявили заборонену “передачку” для двох ув’язнених. У банках з шоколадною пастою та тваринним жиром було замасковано медичні препарати.

Днями під час перевірки працівниками оперативного відділу спільно із працівниками відділу нагляду і безпеки державної установи «Райківецька ВК (√78)» було проведено огляд посилки, яка надійшла від громадянки Чернівців на адресу засудженого. В ході проведення ретельного огляду даної посилки було виявлено дві банки з шоколадною пастою з різким запахом медичних препаратів.

Того ж дня під час огляду посилки, яка надійшла від хмельничанки на адресу іншого засудженого, у відрі з тваринним жиром було виявлено таблетки білого кольору ззовні схожі на наркотичні.

За цими фактами було викликано оперативну групу Хмельницького РУП ГУ НП в Хмельницькій області, повідомляють у виправному закладі.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook