Новини
Красилівська міська

Дітей-волонтерів відзначили у Красилові

Днями місто Красилів, що у Хмельницькому районі, відзначило 579-у річницю з часу першої писемної згадки. В рамках проведення святкових заходів юні учасники волонтерського руху «Бойові гусенята» отримали Подяки від Хмельницької ОВА.

Відзнак красилівчани удостоїлися за активну волонтерську діяльність, успіхи у навчанні, популяризацію національної культури та українського мистецтва.

У Красилові волонтерський рух «Бойові гусенята» розпочав діяти торік. Рух об’єднав школярів різного віку, які власноруч виготовляють патріотичні вироби та під музичний та пісенний супровід продають їх, аби зібрати кошти для підтримки ЗСУ.

Подяки та подарунки дітям-волонтерам вручив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Особливо хочеться відзначити юних учасників волонтерського руху, команду діток – «Бойових гусенят». Впродовж повномасштабної війни, юні волонтери власними зусиллями залучили понад пів мільйона гривень, які спрямували на допомогу ЗСУ. Окрім того, вони постійно всіляко допомагають Силам оборони, збираючи гуманітарну допомогу, плетуть сітки тощо,розповів на заході посадовець.

Також з нагоди дня народження міста очільник області вручив подяку Красилівській громаді за стійкість, незламність у боротьбі з російським агресором, волонтерську діяльність і вагомий внесок в допомогу Збройним Силам України та наближення Перемоги. Відзнаку від імені громади отримала міська голова Ніла Островська.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook