Новини
Офіційно

Спортсменів Летичівщини привітали з професійним святом

Вчора, 10 вересня керівник апарату обласної військової адміністрації Оксана Вжешневська взяла участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, який в Україні традиційно відзначають у другу суботу вересня. Захід відбувся на стадіоні «Колос» у місті Летичів, де посадовиця привітала учасників та відкрила турнір з міні-футболу серед футбольних аматорських команд.

Проведений турнір з міні-футболу, що був присвячений пам’яті героїв Миколи Кравчука та Олексія Варченка, які загинули в російсько-українській війні, захищаючи суверенітет та незалежність нашої держави, є доказ тому, що ми шануємо пам’ять Героїв і продовжуємо боротись далі.

Знову вересень, і знову ми відзначаємо День фізичної культури та спорту. На жаль, сьогодні ми живемо та продовжуємо боротись в умовах повномасштабної війни, яка нещадно забирає найкращих, серед них і спортсмени, які вже не вийдуть на ринги, на корти, не заб’ють свої кращі голи, не збиратимуть стадіони шанувальників. Але в пам’ять про них ми будемо і зобов’язані йти до перемоги, – зазначила Оксана Вжешневська. – Та попри все, ми не покидаємо спорт, ми тренуємось, наполегливо працюємо, піднімаємось на п’єдестали, здобуваємо свої рекорди. Бажаю всім спортсменам, тренерам, фахівцям сфери фізичної культури та спорту міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!”

В ході свята посадовиця нагородила відзнаками ОВА кращих представників спортивної галузі Летичівщини.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook