Новини
Події

У Хмельницькому змагалися рятувальники (ФОТО)

У переддень Дня рятівника, що відзначатиметься в Україні 17 вересня, на Хмельниччині змагалися вогнеборці. Змагання присвятили пам’яті полковника служби цивільного захисту Петра Сибіги, який пішов із життя під час виконання службового обов’язку у вересні 2018-го. Змагання проводили за міжнародним форматом «Firefighter Combat Challenge».

Під час турніру рятувальники та рятувальниці демонстрували спритність, швидкість, сталеву витримку та силу характеру. Смуга перешкод, яку потрібно було пройти на змаганнях, насправді була непростою, тож були рятувальникам і рятувальницям насправді знадобилися сталеві м’язи та сталева витримка, аби дійти до фінішу.

Як розповіли у ГУ ДСНС у хмельницькій області, другий рік поспіль титул «Найсильніший пожежний-рятувальник» здобув Артур Шеремета з 1 Державного пожежно-рятувального загону. А найсильнішою серед жінок вдруге стала Леся ПАСЄКА з 4 Державного пожежно-рятувального загону.

Кращими серед кращих пожежних команд, відповідно до зайнятих місць у рейтингу, стали вогнеборці:

  • 1 ДПРЗ міста Хмельницького,
  • 4 ДПРЗ Хмельницького району
  • 3 ДПРЗ – міста-атомників Нетішина.

Суспільство захоплюється їхньою мужністю під час роботи, але вони не перестають дивувати і спортивними досягненнями. Адже серед рятувальників вислів: «у здоровому тілі, здоровий дух» підкріплюється щоденними тренуваннями та особистими досягненнями, які позитивно впливають на виконання професійних обов’язків,наголосили у надзвичайників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook