Новини
Офіційно

Хмельницька обласна філармонія розпочала 85-й концертний сезон

14 вересня на Хмельниччині відбулося урочисте відкриття ювілейного 85-го концертного сезону Хмельницької обласної філармонії. Творчий колектив закладу у подарунок для гостей та слухачів підготував кантату-симфонію «Кавказ» Станіслава Людкевича, яку виконали Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, Хор Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля” та Хмельницький академічний муніципальний камерний хор.

На урочистості завітав заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, який побажав усім натхнення та наснаги творити мистецтво, а також нагородив відзнаками обласної військової адміністрації талановитих та активних діячів культури.

Дуже символічно і правильно, що сезон відкриває велична кантата-симфонія «Кавказ» композитора Станіслава Людкевича на основі поеми Тараса Шевченка. Слова великого українського пророка актуальні сьогодні, як ніколи. Вони кличуть нас до святої боротьби із російським злом, додають силу, незламність та святу віру в нашу Перемогу, – звернувся до присутніх посадовець.

По завершенню концертної програми гості стоячи аплодували оркестру за потужний та емоційний виступ.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook