Новини
Суспільство

Правоохоронці Хмельниччини допомогли облаштувати спортзал дітям з Херсонщини

Через постійні ворожі обстріли Херсонської області, діти у містах та селах вимушено багато часу проводять у підвалах. В одному з будинків у Дар’ївській громаді, аби відволіктися від вибухів, хлопці та дівчата облаштували, як могли, спортивну залу. Правоохоронців, які відвідують родини з дітьми, аби дізнатися про їхні потреби, юні спортсмени попросили допомогти з інвентарем, аби дообладнати місце для тренувань.

Аби допомогти дітям втілити їхній задум у життя, об’єдналися правоохоронці Хмельниччини та Херсонщини. У саморобну спортивну залу діти раніше принесли старі м’ячі, гантелі, скакалки, килимки. Правоохоронці ж від себе зібрали спортивний інвентар, який підбирали відповідно до віку дітей і розмірів приміщення.

Про те, що приїдуть з подарунками, правоохоронці дітей не попереджали, тож запланований ними сюрприз вдався. Щасливі діти допомагали поліцейським переносити привезений інвентар у підвал, а потім з нетерпінням чекали, коли з’явиться можливість позайматися на справжніх тренажерах.

Наразі у дитячому спортзалі, завдяки правоохоронцям, є шведська стінка, боксерська груша, штанга з дисками, нові гантелі, м’ячі, ящики з запасом питної води, яка необхідна під час тренувань. Також поліцейські розповіли дітям про техніку безпеки під час занять на тренажерах та показали кілька простих базових вправ, повідомили у поліції Херсонської області.

Нагадаємо, після підриву Каховської ГЕС правоохоронці Хмельниччини допомагали місцевим поліцейським фіксувати чергового наслідки злочину росіян.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook