Новини
Офіційно

Подяку «За незламність» вручив мешканцям Старокостянтинова Сергій Тюрін

Сьогодні місто Старокостянтинів відзначає свою 814 річницю. На урочистості цієї з нагоди завітав перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін та привітав старокостянтинівців з Днем міста.

Для мене честь сьогодні бути серед вас та висловити вдячність і повагу кожному мешканцю громади. Тут живуть незламні люди, які, попри постійні обстріли міста, що почались ще з 24 лютого 2022 року, залишились на своїй землі й кожного дня продовжують боротьбу проти ворога. Це місто наших славних воїнів, які майстерно відправляють в пекло рашистів та завдають їм максимальної шкоди кожного дня. Також це місто, яке є одним із найпотужніших економічних центрів області, – наголосив посадовець, звертаючись до містян. – Дякую кожному, хто докладає зусиль, аби це місто і далі розквітало, а також віддаю шану тим, хто пішов на захист рідної землі. Низько схиляю голову перед тими, хто не повернувся додому.

Принагідно, Сергій Тюрін вручив подяку «За незламність» для жителів громади Старокостянтинова та подякував усім мешканцям за сумлінне служіння на користь для рідного міста.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook