Новини
Кримінал

У пенсіонерки з Хмельниччини шахрайка виманила 4 тисячі доларів

У шахрайстві щодо літньої мешканки Хмельниччини підозрюють 37-річну дніпрянку. Їй оголошено про підозру за фактом шахрайства, вчиненого повторно за попередньою змовою групою осіб. Викрадені за допомогою шахрайської схеми гроші у жінки вилучили.

Як повідомляють в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, підозрювана пізно увечері зателефонувала потерпілій та повідомила їй про те, що її опікунка потрапила в ДТП та потребує коштів на лікування.

По гроші до пенсіонерки прийшла невідома жінка. І лише після того, як старенька віддала візитерці 4 тисячі доларів, вона зателефонувала до опікунки. Тоді й з’ясувалося, що літню жінку обдурили, адже з опікункою нічого лихого не сталося.

Правоохоронці, яких повідомили про факт шахрайства, зловмисницю знайшли та затримали. Крім викрадених шахрайським способом грошей, у неї вилучили додатково близько 80 тисяч гривень.

Раніше шахрайка вже притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжку та лише нещодавно звільнилася з місць позбавлення волі.

Наразі правоохоронці шукають інших причетних до реалізації шахрайської схеми.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook