Новини
ДТП

Чотири ДТП з травмованими сталися на Хмельниччині у вихідні

Протягом вихідних на дорогах Хмельниччини сталися чотири дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися люди. Дві ДТП зафіксували на автодорозі «Житомир — Чернівці», ще дві — у Хмельницькому.

16 вересня на Старокостянтинівщині, неподалік села Красносілка, зіткнулися автомобіль «Renault» та трактор «CLAAS AXION 850». 72-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

Інша автопригода сталася того ж дня близько 19:30 години поблизу села Ружичанка. Автомобіль «Mercedes Benz» зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», який після цього в’їхав в мікроавтобус «Mercedes Benz Vito». В результаті аварії 60-річна пасажирка автомобіля «Mercedes Benz» отримала тілесні ушкодження.

В Хмельницькому на вулиці Прибузькій зіткнулися автомобіль «Nissan» та мотоцикл «HYOSUNG». Внаслідок ДТП травмувався водій мотоцикла, його госпіталізували до хірургічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Ще одна автопригода сталася вчора, 17 вересня, в м. Хмельницькому на вулиці Степана Бандери. Не розминулися автомобіль «Volkswagen» та мотоцикл «Honda». В результаті зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу, повідомили у поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook