Новини
Погода

Погода на 19 вересня: короткочасний дощ та грозу обіцяють на Хмельниччині

Вересень в цьому році майже щодня продовжує дарувати мешканцям Хмельниччини чудову, літню погоду, коли середньодобові температури на 3-5° перевищують норму і за кліматом повертають нас на початок серпня.

Як розповіли у Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології, погода на поточному тижні не відрізнятиметься від попередніх днів, її визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску, а це значить, що очікуємо на ще один тиждень сонця і тепла.

Переважно без опадів, лише завтра в другій половині дня малоактивний атмосферний фронт починаючи з північних районів Хмельниччини зумовить невеликий короткочасний дощ, подекуди з грозою (півдню області опадів може і не дістатись).

Температурні показники в нічні години будуть в межах 10-16° тепла, вдень 21-26° тепла, в четвер, п’ятницю та суботу до +28° тепла.

Також метеорологи зазначають, що, за синоптичними розрахунками такої ж погоди варто очікувати до кінця місяця і з великою ймовірністю цьогорічний вересень може стати найтеплішим за всю історію спостережень.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 19 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Увечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +24, ввечері +17.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Кам’янці-Подільському буде зберігатися похмура погода. Ввечері, можливо, пройде дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +24, увечері +18.

У Шепетівці погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +24, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook