Новини
Інфраструктура

На частині автошляхів Хмельниччини завершено оновлення розмітки

На Хмельниччині підвищують рівень безпеки дорожнього руху на автошляхах загального користування державного значення області.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області звітує, що минулого тижня завершено оновлення горизонтального дорожнього маркування на частині доріг національного та територіального рівнів. Бригади підрядників працювали на окремих ділянках наступних маршрутів:

  • Н-02 /М-06/ – Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка;
  • Н-25 – Городище – Рівне – Старокостянтинів;
  • Т-06-12 Новоград-Волинський – Полонне – Старокостянтинів;
  • Т-18-04 – Корець – Славута – Антоніни;
  • Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів;
  • Т-23-10 Голосків – Деражня – Лука-Барська.

Попередньо на вказаних автомобільних дорогах була проведена ліквідація аварійної ямковості.

Оновлена дорожня розмітка виконана з використанням сучасних матеріалів, які мають підвищену стійкість до стирання і впливу погодних умов. Якісне дорожнє маркування відіграє надзвичайно важливу роль у комплексі заходів безпеки дорожнього руху, адже допомагає водіям належним чином орієнтуватися на проїзній частині.

Навіть в умовах воєнного стану та обмеженого фінансування дорожнього господарства, намагаємося підтримувати на достатньому рівні експлуатаційні характеристики мережі доріг державного значення Хмельниччини. Працюємо переважно на основних логістичних маршрутах руху гуманітарних вантажів, та маршрутах, які працюють над забезпеченням потреб війська. Закликаємо учасників дорожнього руху бути максимально пильними та обережними у місцях роботи великогабаритної дорожньої техніки. Дотримуватись швидкісного режиму та попереджувальних дорожніх знаків, – пишуть дорожники.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook