Новини
Культура

Відомий український комік-пародист виступить у Хмельницькому

23 вересня в Хмельницькому обласному  академічному  муздрамтеатрі  ім. М. Старицького відбудеться виступ Юрія Великого – одного з найкращих українських коміків-пародистів.

Його гострий гумор став потужною зброєю в антиросійській пропаганді. З лютого 2022 артист взяв участь у понад 200 благодійних концертів для військових та волонтерів. Серед них – сольні концерти в Києві, Дніпрі, Кам’янському, Черкасах та Одесі, які розпочали благодійний  тур Україною з програмою “ДУШЕВНО, ПО-ДОМАШНЬОМУ”. Частина коштів від усіх концертів в турі буде направлена на купівлю дронів та пікапів для військових. На сьогодні вже зібрано понад 170 000 грн. На зібрані кошти були придбані дрони, які так потрібні нашим захисникам, та передані в підрозділ аеророзвідки 135 батальйону.

Відео – за посиланням.

Юрій Великий – гуморист, пародист, людина-емоція, буря, просто божевілля. Його пародії набирають мільйони переглядів та розлітаються на цитати й підтримують українців у найважчі часи.  Перша пародія на Лукашенка була записана в бомбосховищі через 4 дні після початку повномасштабного вторгнення – 28 лютого. І понеслося – Путін, Соловйов, Кива, Кадиров, Пригожин, українські політики та військові – від президента Зеленського до Буданова. До речі, буквально днями на ютуб каналі Юрія Великого стало вже 1 000 000 підписників – це підтримка усієї України та українців за кордоном!

За посиланням – відео, як відреагував на цю новину сам Юрій.

Чого ж варто чекати на концерті?

Ви гарантовано отримаєте багаж влучного сарказму й гумору у концертній програмі «Душевно, по-домашньому». Крилата фраза переляканих росіян, які втікали з окупованого Криму під час бавовни, стала приводом для стьобу. А от для Юрія – окремим тематичним івентом. Програма вже доповнилась новими пародіями, і може у цю мить він придумав ще один жарт. Бо приводів, погодьтесь, вдосталь. А з почуттям гумору в українців завжди було відмінно. Приходьте зарядитись гарним настроєм!

Улюблена пародія “Взагалі не хочу виїжджати з Криму

Більше – від самого Юрія Великого:

«Такі концерти направлені на створення позитивних емоцій у глядачів, тому що гумор в наш час дуже потрібен для підтримки бойового духу і покращення настрою. Ми зібрали найкращу програму за останній рік, тому я впевнений, що очікування глядачів виправдаються на 100%.

На концерті глядачі зможуть побачити більше десятка пародій, серед яких будуть як улюблені українські діячі, так і відомі представники країни агресора. Думаю, обов’язково з’являться й нові персонажі. Хто це буде? Нехай поки залишиться маленькою інтригою.

У тих містах, де вже пройшла частина концертів, нас дуже тепло зустрічали глядачі, які змогли отримати не тільки задоволення від концерту, але й взяти участь у благодійних аукціонах та задонатити на допомогу нашим захисникам. І наш обов’язок – підтримувати тих, хто щодня стоїть на захисті нашої країни».

ТРИ ПРИЧИНИ ПІТИ КОНЦЕРТ ЮРІЯ ВЕЛИКОГО:

1)      Неперевершений пародист, якого любить вся країна.

2)      Потужний заряд гарного настрою та ЖИТТЄВОГО ПОЗИТИВУ

3) Можна  не тільки гарно провести час, та й взяти участь у допомозі ЗСУ

ЩО: Концерт  Юрія Великого з програмою “ДУШЕВНО, ПО-ДОМАШНЬОМУ”!

ДЕ: Хмельницький обласний   академічний   муздрамтеатр  ім. М. Старицького

КОЛИ: 23 вересня 2023 початок о 18:30

КВИТКИ: https://bit.ly/VelykiyKhmelnytskiy

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook