Новини
Погода

Погода на 25 вересня: спекотний день обіцяють на Хмельниччині

Власне, за прогнозами синоптиків, весь наступний тиждень, попри те, що завершується перший осінній місяць, буде мало схожий на осінь. Погода на території області утримуватиметься насправді літня – температура повітря триматиметься в межах 23-25 градусів тепла. Опадів протягом тижня на Хмельниччині не очікують. А перший день тижня видасться досить спекотним. Навіть увечері синоптики обіцяють до 20 градусів тепла.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 25 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому похмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +27, ввечері +20.

Від хмар, що з’являться до світанку, вже вранці не залишиться й згадки – до самого вечора у Кам’янці-Подільському буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +27, увечері +22.

У Шепетівці на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +25, ввечері +20.

Якою буде погода протягом тижня – дивіться у прогнозі каналу Наголос.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook