Новини
Кримінал

Хмельничанин отримав 6 років ув’язнення за зберігання та збут наркотиків

22-річному закладчику з Хмельницького суд першої інстанції призначив 5 років позбавлення волі умовно. Проте було подано апеляцію. І вже апеляційний суд засудив зловмисника до реального терміну.

У квітні 2021 року в обласному центрі по вулиці Богуна патрульні помітили молодика, який копирсався в ґрунті, поводив себе підозріло, а побачивши службовий автомобіль, намагався втекти. Поліцейські зупинили правопорушника і викликали слідчо-оперативну групу.

Під час перевірки правоохоронці вилучили у молодика декілька десятків згортків із порошкоподібною речовиною. Експертизи показала, що це особливо небезпечна психотропна речовина PVP.

Поліцейські встановили, що зловмисник у телеграм каналі придбав 33 пакунки з наркотиками та намагався їх збути методом закладок. Саме в цей час, закладчика і помітили патрульні.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд першої інстанції визнав винним 22-річного хмельничанина у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України і встановив йому іспитовий термін строком на 5 років. Однак апеляційний суд виніс більш жорстке покарання, засудивши наркоторговця до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомили у поліції.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook