Новини
Суспільство

“Бандеромобіль” і 260 дронів подарували хмельничани військовим

Цьогоріч напередодні Дня міста Хмельницька громада щодня робить подарунки для наших бійців, аби вони наближали перемогу України. Вже передано 260 дронів і “Бандеромобіль”.

Зокрема, двісті шістдесят FPV-дронів, придбаних за кошти з бюджету громади, а також двадцять комплектів обладнання для їхнього управління: шоломи, окуляри, пульти керування, додаткові акумуляторні батареї, вже відправились до тих військових частин, які базуються на території нашої громади. На це було витрачено понад 5 мільйонів гривень.

Також міський голова Олександр Симчишин передав хмельницьким військовослужбовцям автомобіль Opel. “Бандеромобіль” слугуватиме для перевезення особового складу і транспортування вантажу.

За словами мера, це хороша вантажівка з невеликим пробігом, що має місткість 6 посадкових місць і вантажність 2,5 тонни. Вона передана бійцям 86-го окремого батальйону територіальної оборони.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook