Новини
Суспільство

Помер підліток, який випав з 9 поверху хмельницької багатоповерхівки

Про те, що у Хмельницькому випав з вікна квартири дев’ятого поверху будинку на проспекті Миру, писали 20 вересня місцеві пабліки. Сьогодні стало відомо, що хлопець помер у міській дитячій лікарні.

Про це пише Суспільне Хмельницький зі слів заступниці директора лікарні Катерини Дем’яник.

За її словами, хлопець помер напередодні ввечері, 26 вересня, не виходячи з коми.

На жаль, травми, отримані при падінні, були несумісні з життям. Отой фактично тиждень, що він ще був з ознаками життя, це лише завдяки новим технологіям у медицині, завдяки тим апаратам, які підтримували життєдіяльність організму. І тому, що дуже швидко спрацювала “екстренка”, яка транспортувала його до лікарні, де хлопця прооперували в першу ж годину після отриманих травм. Звісно, ми усі сподівалися на диво, хоч розуміли, що з такими порушеннями мозкової діяльності, з переломом хребта та кінцівок, він навряд чи виживе, – розповідає Катерина Дем’яник.

За словами медиків, підлітка, якого госпіталізували до міської дитячій лікарні у важкому стані, прооперували нейрохірурги. Він перебував у глибокій комі в реанімації.

За попередньою версією поліції, хлопець намагався вчинити самогубство. За словами знайомих родини, того дня підліток посварився з батьками, які забрали у нього телефон.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook