Новини
Офіційно

У громаді на Хмельниччині обговорили з молоддю питання цивільної безпеки

У місті Дунаївці відбулася дискусійна панель на тему: «Цивільна безпека», у межах якої учасники обговорили питання залучення молоді до допомоги діяльності органам місцевого самоврядування у випадку надзвичайної ситуації. Організатором заходу виступила ЗеМолодіжка Хмельниччини. До заходу долучилися народний депутат від партії «Слуга Народу» Юрій Заславський та представники обласного управління ДСНС.

Учасники мали нагоду поділитися досвідом та звернути увагу на актуальні питання цивільного захисту населення, долучення молоді до цих процесів. Після цього активісти ЗеМолодіжки доєдналися до акції рятувальників «Обізнаний – значить озброєний».

Присутнім розповіли, як діяти в разі обстрілів, що робити, коли є ризик застосування хімічної зброї, нагадали алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Учасники мали можливість зібрати тривожну валізу на випадок непередбачуваних ситуацій, а також зробити індивідуальні засоби захисту з підручних матеріалів.

Молодь також мала змогу ознайомитися зі спеціальним аварійно-рятувальним обладнанням, завдяки якому надзвичайники рятують людей в разі дорожньо-транспортних пригод та інших надзвичайних подій.

В умовах сьогодення кожен українець, від малого до великого, має знати правила, як вберегти своє життя від різних небезпек, – зазначив Юрій Заславський.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook