Новини
Офіційно

12 будівельних підприємств з Хмельниччини продовжують відновлювати Високопілля на Херсонщині

Про чергові результати з відбудови деокупованих регіонів на півдні повідомили у Хмельницькій ОВА. Та нагадали, що в рамках проєкту Президента України «Пліч-о-пліч», військова адміністрація здійснює патронат по Високопільській селищній територіальній громаді Бериславського району Херсонської області.

Наразі 12 будівельних підприємств з Хмельниччини працюють на 24-х об’єктах житлового призначення та здійснюють роботу з поточного ремонту житлових будинків у смт Високопілля. До роботи залучено 188 працівників-будівельників, а також 6 займаються обслуговуванням цих об’єктів – пожежники, механіки спецтехніки.

На 10 будівлях (3 приватних, 7 багатоквартирних) повністю завершено ремонт дахів, що є значним досягненням будівельників станом на 25 вересня.

Хмельницька ОВА вживає заходів щодо спрямування коштів на придбання будівельних матеріалів, виконання робіт з відновлення житлових об’єктів шляхом передачі міжбюджетних трансфертів з місцевих та обласного бюджету Хмельницької області бюджету Високопільській громаді. Це дозволить якнайшвидше наблизити відновлення житла мешканців Високопілля для комфортного проходження холодної пори року.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook