Новини
Інфраструктура

Аварійне дерево у Хмельницькому “прибило” припарковані автомобілі (ВІДЕО)

Попри те, що хмельницькі комунальники систематично обмежують рух транспорту у місті під приводом зрізання аварійних дерев, деякі з них (дерев) залишаються поза увагою комунальних служб. І становлять небезпеку як для людей, так і для транспорту. Як це сталося у мікрорайоні Ракове.

У Хмельницькому сьогодні вітряно. Синоптики попереджали про погіршення погоди у перший день жовтня, і, власне, перші наслідки цього погіршення хмельничани вже зафіксували.

На вул. Героїв АТО (колишня Ціолковського – ред.) дерево впало на припарковані автомобілі. За словами місцевих жителів, вони неодноразово звертались до ЖЕКу через аварійний стан дерева, але реакції не було,повідомляють у спільноті “Хмельницький LIVE”.

Хмельничани відреагували на побачене:

У каждой аварии есть имя, фамилия и должность (с)

Зараз буде реакція, власники машин подадуть позови про відшкодування матеріальної та моральної шкоди… тоді будуть думати наперед, щоб подібних ситуацій не було

Проте хороші дерева активно зрубують.

Якщо вони самі знали про проблему, то хто їм винен, що там ставили авто ? Це все одно, що під будівництвом авто поставити і чекати… Нічого їм не компенсують.

Думаю, що той, хто мав на балансі це дерево, обовʼязково понесе відповідальність за неналежний стан утримання. Головне правильно підійти до вирішення цього питання і вже зафіксувати актом цю подію. Бажано навіть взяти створити комісію, і щоб був представник тієї компанії, де на балансі це дерево.

Може, і буде догана якомусь крайньому дільничному, але це не зона парковки і вся відповідальність на водіях. А їх обізнаність в аварійному стані дерева їм і буде у провину.

Немає значення, чи є там парковка, чи ні. Авто пошкоджені через недбалість керуючої компанії, вона понесе відповідальність в будь-якому разі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook