Новини
Офіційно

У Хмельницькій ОВА привітали військовослужбовців та ветеранів (ФОТО)

День захисників і захисниць України цього року святкуємо вже за новим календарем – не 14, а 1 жовтня, тобто сьогодні. Цей день є справжнім святом самовідданості та шляхетності, що так органічно поєдналося з іншими святами – Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського козацтва.

Напередодні свята у Хмельницькій обласній військовій адміністрації сказали слова подяки ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вклонилися подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю.

Сьогодні кожен з нас робить свій внесок у перемогу: хтось на передовій б’ється з ворогом, хтось в тилу виконує завдання із безпеки і збереження життя, а хтось волонтерить. Та мета у нас одна – якнайшвидша перемога і ми її обов’язково здобудемо. Бажаю нашим захисникам та захисницям Божої опіки та захисту Пресвятої Богородиці на кожну хвилину, у кожній ситуації, – сказав, вітаючи захисників України перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час урочистостей з нагоди прийдешнього свята.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА

Читайте також: Хмельничан відзначили преміями та подарунками до Дня міста


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook