Новини
Офіційно

У Хмельницькому відзначили кращих поліцейських

Начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук вручив відзнаки, подяки та чергові звання працівникам служб та підрозділів поліції Хмельниччини, які показали вагомі професійні здобутки. Більшість нагороджених брали і продовжують брати участь у спротиві російській агресії.

Звертаючись до присутніх, керівник поліції області наголосив:

В історії нашої держави були різні періоди і різні загрози. Але Україна вистояла завдяки нашим захисникам й захисницям. І всі ви, присутні тут у залі, і ті, хто зараз несе службу як на своїх робочих місцях, так і на передовій, належите до цієї славної когорти українських захисників. Бо кожен з вас робить все від нього залежне задля наближення перемоги над ворогом. Безпека і правопорядок у рідній країні – це наш внесок у її перемогу та процвітання. І я дякую кожному з вас за те, що попри війну, наша область продовжує залишатися однією з найбезпечніших для проживання, бо в цьому заслуга кожного з вас.

Пам’ять загиблих захисників і захисниць присутні вшанували хвилиною мовчання.

Окрім поліцейських, Руслан Герасимчук відзначив і представників організацій, з якими поліцейські тісно співпрацюють у ці нелегкі часи. Зокрема, це Перший військовий шпиталь ветеринарної медицини, фахівці якого лікують чотирилапих помічників правоохоронців.

А завершились заходи виконанням однією з найпопулярніших пісень воєнного часу “Червона калина” у виконанні Оркестру Поліції Хмельницької області – The Khmelnytskyi Police Big Band.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook