Новини
Суспільство

На Хмельниччині горіли будинки, комбайн, вантажівка, господарчі споруди та екосистеми

За минулу добу на Хмельниччині зареєстровано 9 пожеж. Надзвичайники виїжджали на гасіння пожеж житлових будинків, комбайн, вантажівка, господарчі споруди та екосистеми.

Три пожежі виникли в житлових будинках сіл Залісці та Вишнівчик Кам’янець-Подільського району і Давидківці Хмельницького району.

З різних причин цього дня палали й господарчі споруди. Зокрема, у селищі Віньківці, с. Лісові Гринівці Хмельницького району та с. Вихватнівці Кам’янець-Подільського району. Ці займання ліквідовували професійні рятувальники разом із вогнеборцями місцевих пожежних команд.

У с. Слобідка-Кульчієвецька спалахнула вантажівка. Кам’янець-Подільські надзвичайними ліквідували пожежу, проте вогнем знищено кабіну, пошкоджено моторний відсік та колеса.

Ввечері рятувальники 30 державної пожежно-рятувальної частини селища Закупне виїхали в с. Гусятин. Там горіло на відкритій території. Через підпал полум’ям знищено дерева, кущі.

Також цього дня поблизу с. Михалківці Хмельницького району горів комбайн. Пожежно-рятувальний підрозділ на гасіння не виїжджав, адже це займання успішно було ліквідоване населенням. Проте вогнем пошкоджено комбайн.

За повідомленням вогнеборців, нещасних випадків на пожежах не було.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook