Новини
Офіційно

У Хмельницькій ОВА визначили керівництво Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні, 3 жовтня, під керівництвом заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

Участь в установчих зборах взяли представники профільних підрозділів обласної військової адміністрації та внутрішньо переміщені особи, які проживають на Хмельниччині.

Від початку повномасштабного вторгнення наша область прийняла понад 500 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які в найважчі моменти змогли знайти у нас прихисток, з них, на сьогодні, 82 тисячі залишилися на постійне проживання. Обласна адміністрація постійно допомагає цим людям, як в базових потребах, бюрократичних питаннях чи у повсякденному житті. Тепер комунікація із ними буде ще ефективнішою, адже, створена при ОВА Рада з питань ВПО складається саме із переміщених осіб, які найкраще розуміють усі потреби цієї соціальної групи. Невдовзі такі ради будуть створені, зокрема і в районах та у кожній громаді області, – зазначив Володимир Юр’єв.

Так, в ході засідання учасники обрали секретаря, голову та заступника голови Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Хмельницькій ОВА, а також обговорили пріоритетні напрямки роботи з ВПО в області.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook