Новини
Новини ОТГ

У Красилові відкрили меморіальні дошки десятьом загиблим бійцям

На фасадах загальноосвітніх навчальних закладів у місті Красилів і на фасаді сільського будинку культури в селі Яворівці Хмельницького району відкрили відкрито 10 меморіальних табличок для Героїв-земляків, загиблих на війні.

Про це повідомив пресцентр Красилівської міської ради.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв, завдячуючи яким ми маємо можливість щодня прокидатись у вільній Україні, працювати, а діти ходити до школи і розмовляти рідною мовою. Ми маємо можливість сказати: «Слава Україні!» і ніхто не буде за це вбивати! Варвари хочуть нас знищити, але, завдячуючи таким Героям, як Валентин ШУТЮК, Ілля МАТЕЮК, Микола КІЗЮН, Іван КУШНІРУК, Вадим ЗЕЛЕНЮК, Юрій КАРЧКОВ, Олександр ДАНАЙТИС, Роман ГІЖИЦЬКИЙ, Роман СОВИЧ, Андрій СТЕПАНЕНКО, Андрій ЄВСТІГНЕЄВ, Андрій ДЕРЕЩУК, Юрій ГНАТЮК, Максим КОНДРАТЮК, Олександр ГОНЧАР ми маємо можливість жити у своїй державі.

Дорогі рідні наших Героїв, ми сумуємо разом з вами, ми огортаємо вас своїм піклуванням і будемо це робити й далі!

Прошу хвилиною мовчання вшанувати світлу пам’ять всіх Героїв всіх часів і всіх поколінь, які душу й тіло поклали за вільну і незалежну Україну. Вічна слава і вічна пам’ять Героям! Ваш подвиг ми пам’ятатимемо вічно! Імена наших захисників навіки золотими літерами вписані в історію України, Красилівської громади та наших старостинських округів. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава! – звернулась до присутніх голова Красилівської міської ради Ніла Островська

Вчителі, однокласники розповідали про кожного захисника з теплотою і глибокою шаною.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook