Новини
Надзвичайні події

Нічний вибух у Старокостянтинові: що відомо (ФОТО)

Повідомлення про звук вибуху, що пролунав в одному з житлових масивів у Старокостянтинові, з’явилося у місцевій спільноті у соцмережах за кілька хвилин до 11 години вечора. На місці події, повідомили місцеві мешканці, були всі екстрені служби. У коментарях містяни висловили свої припущення щодо того, що могло статися у багатоповерхівці.

Вибиті вікна на балконі, купа битого скла, що розлетілося далеко від будинку – така картина після вибуху, що стався в одній з квартир багатоповерхівки, ймовірно, на першому поверсі.

У житловому комплексі Болгарського містечка пролунав звук, схожий на вибух – повідомляють місцеві мешканці. Наразі на місці події працюють поліція, медична допомога і ДСНС, – повідомили у спільноті Старокостянтинів 24/7.

У коментарях зазначають, що вибух був такої сили, що зірвало навіть занавіски на вікнах. Також ймовірні очевидці події зазначали, що з квартири, в якій пролунав вибух, було чутно крик жінки, а чоловіка швидка відвезла в реанімацію. Однією з ймовірних причин надзвичайної події коментатори називають вибух самогонного апарата, проте інформація ця не офіційна та не підтверджена.

Через не зовсім адекватні реакції декого з підписників групи коментарі під дописом згодом закрили.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook