Новини
Офіційно

Тхеквондистам з Хмельниччини вручили спортивний інвентар для суддів

Суддівську систему тхеквондо Daedo Gen 2 передали спортсменам відділення тхеквондо ВТФ, а саме майстрам спорту України. Отримав інвентар голова осередку тхеквондо України в Хмельницькій області Сергій Чайка.

Спортивне виховання нашої молоді – це внесок в майбутнє, адже сильні та здорові діти будуть будувати потужну Україну. Сьогодні ми передаємо це спортивне спорядження, яке дасть змогу тренуватися нашим спортсменам на високопрофесійному рівні та брати участь в серйозних змаганнях, зокрема й таких, що будуть проводитися на Хмельниччині. Маю віру, що після перемоги наші спортсмени будуть дедалі більше і частіше отримувати такі подарунки, наголосив, вручаючи подарунок заступника начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв.

Як уточнили в ОВА, в комплект суддівської системи тхеквондо Daedo Gen 2 входить 2 електронних жилети, 2 захисні електронні шоломи, 2 приймальні пристрої, 2 зарядні пристрої, 2 трансмітери для шолома, 2 трансмітери для жилета, 2 суддівських джойстики.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook