Новини
ДТП

На Хмельниччині поліцейську обвинувачують у вчиненні ДТП у нетверезому стані

За фактом ДТП на Хмельниччині призначено службове розслідування. Автопригода сталася за участі поліцейської з Шепетівки.

3 жовтня ввечері у місті Славута Шепетівського району не розминулися дві автівки. Одною з них керувала поліцейська Шепетівського районного управління.

Як зазначають правоохоронці, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав, а працівниця поліції на момент ДТП перебувала поза службою. Однак її відсторонили від виконання службових обовʼязків.

Славутчанка Зоя Павлюк, яка також стала учасницею автотрощі та знаходилась у іншому автомобілі, стверджує, що поліцейська була за кермом п’яною та відмовилась проходити тест на тверезість.

Допоможіть встановити справедливість (за свої слова відповідаю, маю достатньо фото,відео доказів). Сталося ДТП за участю працівниці поліції,яка рухалась на автомобілі Фольцваген в стані алкогольного сп’яніння, яка відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю (ми пройшли всі відео маю)до якої приїхало до 10 співробітників захищати пя’ну мажорку (докази маю), ми були за 10см до смерті, ми ще й будемо винуваті (за слова відповідаю)я маю наймати адвоката щоб доказувати ,вона іхала на шаленій швидкості, ми виїзжали з вул. Острозька М.Славута на вул. Приміська, машина заглохла аварійка була увімкнена, в неї гальмівного шляху не було, її зупинка елеткро опора, нам вона знесла весь передок і застромилася біля магазину 3 Левів між електро опорами. Якось так…Дана ДТП сталася 03.10.2023 о 19.45год, – написала жінка на своїй сторінці у фейсбуці та виклала фото з місця ДТП і самої поліцейської.

У коментарях до цього допису мешканка Нетішина написала, що була свідком цієї автопригоди. Жінка підтвердила слова славутчанки щодо нетверезості винуватиці ДТП. Водночас згодом з’явилась довідка про те, що шепетівчанка на момент зіткнення була тверезою.

Я особисто свідок цієї ДТП , вона на швидкості знесла пів машини, уламки були розкидані на відстані 150-200 метрів, дана особа була “готова” , від неї несло алкоголем за три метри , проходити тест на вміст алкоголю вона відмовилась ,чим поліціянти нам сказали на камеру що вона цим підтверджує свій п’яний стан, але вчора з Шепетівки надали справку про її стан і там вказано що вона була твереза, то де справедливість? Щоб не та опора стовпа,, в яку вона влетіла (вона не тормозила), біля магазину , там далекобійники пили каву чоловік 7 просто уявіть це яка була б ситуація , люди потрібно як найбільше надати розголосу цій ситуація, щоб не зам’яли менти , у наш такий тяжкий заре час вони собі дозволяють перегинати палицю, – коментує очевидиця ДТП.

Речниця Шепетівського відділення поліції Інна Чаховська зауважила, що через відсутність постраждалих осіб кримінальне провадження за цим фактом не відкривали, пише Zaxid.Net.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook