Новини
Погода

Погода на 8 жовтня: дощ і штормовий вітер обіцяють на Хмельниччині

Синоптики залишаються вірними своїм попереднім прогнозам і обіцяють різке похолодання відзавтра. Мешканців Хмельницької області попередили про сильний штормовий вітер і заморозки найближчими днями.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 8 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 8-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Дощ йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вночі +9, вдень +11, ввечері +7.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Сильний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря вночі +9, вдень +12, увечері +9.

Ранок та день у Шепетівці будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Сильний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вночі +7, вдень +11, ввечері +6.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook