Новини
Погода

Погода на 9 жовтня: на Хмельниччині прогнозують заморозки

Те, що повітря стало набагато холоднішим, мешканці Хмельниччини вже помітили. Суттєве зниження температури синоптики обіцяють у найближчі кілька днів, проте потім знову потеплішає. Будьте готовими до різкого перепаду температури в середині тижня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 9 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Хмельницькому буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +9, ввечері +6.

З самого ранку небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +10, увечері +7.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.Температура повітря вночі +5, вдень +9, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook