Новини
Офіційно

Сергій Тюрін привітав юристів Хмельниччини з їх професійним святом

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін привітав правників юридичної галузі Хмельницької області з державним святом.

Державне свято – День юриста – відзначається в Україні традиційно із 1997 року у незмінну дату – 8 жовтня. Ми – Європейська держава, в якій принцип верховенства права – не пусте словосполучення, а найголовніший принцип у правозастосовній діяльності, якого правники дотримуються незважаючи на зовнішні та внутрішні обставини, особливо в важких умовах сьогодення – правовому режимі воєнного стану, – зазначають в ОВА.

З цієї нагоди в обласній військовій адміністрації кращих юристів області привітав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Вітаючи присутніх Сергій Тюрін зауважив, що представники правничої галузі – це люди наділені найвищим почуттям справедливості, а також несуть величезну відповідальність, адже від їх дій та рішень нерідко залежить доля іншої людини, бізнесу або ж будь-якого іншого важливого процесу.

Хочу побажати вам сил та особистих перемог на професійному рубежі, шановні правники. Велика шана та подяка кожному, хто в час великої війни змінив костюм та затишний кабінет на військову форму та фронтові поля, взявши до рук зброю та став на захист нашої держави, – наголосив посадовець. – Бути юристом – це віднайти своє покликання та наполегливо працювати задля того, аби наша країна та увесь світ стали на крок ближчими до справедливості у всіх сферах.

Подякувавши за щоденну, кропітку і сумлінну роботу та побажавши міцного здоров’я, наснаги, значущих професійних досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень, Сергій Тюрін вручив кращим правникам області відзнаки обласної військової адміністрації та цінні подарунки.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook