Новини
Погода

Погода на 11 жовтня: сильні заморозки прогнозують на Хмельниччині

Суттєве зниження температури на Хмельниччині змусило деякі громади вже розпочати, хоча б частково, опалювальний сезон. Опалення наразі включили у Старокостянтинівській та Красилівській громадах – у дитячих садках, школах та лікарнях. На завтра синоптики прогнозують ще нижчу температуру на території області. Проте вже у наступні дні стане значно тепліше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 11 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі сильний заморозок 0-3°, вдень 11-16° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +14, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +15, увечері +12.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.Температура повітря вночі 0, вдень +10, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook