Новини
Інфраструктура

168 аварійних бригад сформували на Хмельниччині на випадок надзвичайних ситуацій

У Хмельницькій ОВА відзвітували про готовність області до опалювального сезону. Загалом понад півтори сотні аварійних бригад сформовано на випадок надзвичайних ситуацій, в тому числі на випадок їх ускладнення.

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА, 112 аварійних бригад створено для своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації (НС) у галузях теплопостачання, водопровідно-каналізаційного та дорожньо-мостового господарства. Ці бригади готові до роботи в постійному режимі.

Ще 56 аварійних бригад сформовано на випадок ускладнення НС. Вони оснащені інструментами, електро- та газозварювальними апаратами, насосами для відкачування води, засобами захисту та спеціалізованою технікою.

Що до готовності області до опалювального сезону, то, за словами першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, Хмельниччина готова до нього на 98%. Решту робіт мають завершити до 15 жовтня.

Нагадаємо, у двох громадах Хмельницького району – Красилівській та Старокостянтинівській днями частково почали опалювальний сезон. Зокрема, опалення увімкнули у дитячих садках, школах та лікарнях. В обласному центрі про початок опалювального сезону, навіть частковий, поки що не йдеться. За прогнозами синоптиків сьогодні та завтра на Хмельниччині буде ще досить тепло, проте потім температура повітря знову різко знизиться.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook