Новини
Офіційно

Один із заступників начальника Хмельницької ОВА пішов на підвищення

На кадровий склад керівництва Хмельницької обласної військової адміністрації невдовзі чекає оновлення. Сьогодні, 13 жовтня, останній робочий день відпрацьовує на посаді заступника начальника ОВА Сергій Ткачук, якого було призначено на посаду у грудні 2019 року.

Про це посадовець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Та додав, що вже з понеділка почне трудову діяльність на новій посаді. Сергія Ткачука призначено першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту. Разом з тим, тимчасово він виконуватиме обов’язки голови цієї структури, повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у ВРУ Тарас Мельничук.

Прощаючись з посадою заступника начальника Хмельницької ОВА Сергій Ткачук наголосив, що період, в якому йому довелося працювати у владі області, був непростим, подякував професіоналам, які були поруч, надихали та підставляли плече, а також зазначив, що пишається тими справами, які вдалося втілити в життя.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook