Новини
Кримінал

Підозрюваних у розбої та вбивстві затримали у Хмельницькому районі

Розбійний напад, який скоїли мешканці одного з сіл на Красилівщині на односельця, призвів до його смерті. Обох нападників затримали та оголосили їм підозри. Одному з них “світить” довічне ув’язнення.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, події відбувалися у селі Чернелівка. Там місцеві мешканці виявили померлого 58-річного односельця. Побачивши на його тілі сліди насильства, викликали правоохоронців.

Попередньо встановлено, що в ніч з 4 на 5 жовтня в гості до загиблого прийшли двоє чоловіків -19 та 45 років. Прийшли не просто так, а з метою заволодіти коштами, які, як вони знали, чоловік мав на рахунку. Вимагали віддати їм банківську картку. Після того, як чоловік відмовився це зробити, старший з “гостей” вдарив його металевою трубою по голові. Після чого забрали картку та пішли. Чоловік від отриманої травми помер.

Обом селянам оголосили підозри. Старшому – у розбої та умисному вбивстві з корисливих мотивів, за що максимальна міра покарання передбачає довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Молодшому – у розбої. Він може сісти за ґрати на строк від 8 до 15 років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook