Новини
Погода

Погода на 15 жовтня: на Хмельниччині прогнозують похолодання

Як би добре не було насолоджуватись теплими сонячними днями, однак нарешті осінь бере своє. Від завтра синоптики обіцяють різке погіршення погоди. Весь день на Хмельниччині буде хмарно. Йтиме дощ. А температура повітря знижуватиметься впродовж дня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 15 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: протягом доби 9-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вже вранці небо у Хмельницькому затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Усю другу половину дня йтиме сильний дощ. Температура повітря вночі +12, вдень +11, ввечері +8.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Кам’янці-Подільському до кінця дня. Починаючи з середини дня йтиме дощ, який до вечора стане ще сильнішим. Температура повітря вночі +13, вдень +12, увечері +9.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ, який після обіду може посилитися. Температура повітря вночі +13, вдень +12, ввечері +8.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook