Новини
Надзвичайні події

На Кам’янеччині чоловік зірвався зі скелі (ВІДЕО)

Про чоловіка, який зірвався зі скелі у каньйоні на Кам’янеччині, надзвичайників повідомили очевидці вчора, 14 жовтня. На місце події оперативно прибули рятувальники, проте допомогти потерпілому було складно.

Надзвичайна подія сталася неподалік села Субіч, що у Китайгородській громаді Кам’янець-Подільського району. Чоловік впав з висоти 9 метрів і, теоретично, міг отримати внаслідок падіння травми хребта або шиї. Це суттєво ускладнило рятувальну операцію, адже необхідно було евакуювати потерпілого з місця події дуже обережно. Тож рятувальники, діставшись чоловіка, спочатку стабілізували його на рятувальних ношах, аби він необережними рухами не ускладнив своє становище, і лише після цього почали піднімати його.

Аби переправити чоловіка на більш-менш рівну поверхню, надзвичайникам довелося здолати близько 150 метрів. Ще близько двохсот метрів його несли разом з медиками та добровільними помічниками до машини “швидкої”.

Загалом на порятунок “туриста” витратили чотири години. Наразі, повідомляють у надзвичайників, чоловік перебуває у медичному закладі, де проходить обстеження.

Зірвався зі скелі чоловік через те, що гуляв каньйоном з друзями у шльопанцях.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook