Новини
Погода

Погода на 17 жовтня: температура повітря на Хмельниччині стане ще нижчою

На Хмельниччині стає дедалі холодніше. Особливо у нічний час температура повітря знизиться до +1. У зв’язку з цим від завтра стартує опалювальний сезон в обласному центрі. Тому пора утеплюватись усім тим, хто ще цього зробити не встиг. До речі, опадів на завтра по області синоптики не передбачають.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 17 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вдень у Хмельницькому хмари з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +9, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +10, увечері +8.

Від хмар, що з’являться до світанку, вже вранці не залишиться й згадки – до самого вечора у Шепетівці буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +10, ввечері +4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook