Новини
ДТП

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося чотири ДТП з травмованими

Упродовж вихідних на території Хмельницького району сталося чотири ДТП з травмованими. За усіма фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження та встановлюють обставини подій.

Як повідомили в поліції, 14 жовтня близько 12:30 години в смт Базалія Теофіпольської тергромади на автодорозі сполученням «Кам’янець-Подільський – Білогір’я» відбулося зіткнення між мопедом «Дельта», за кермом якого перебував 23-річний місцевий житель, та автомобілем «Toyota Camry» під керуванням 21-річного жителя с. Новоставці. Внаслідок ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Теофіпольської багатопрофільної лікарні.

15 жовтня близько 09:30 сталася ДТП в смт Стара Синява. По вул. Ватутіна не розминулись вантажівка «ЗІЛ» під керуванням 72-річного жителя с. Заставці та автомобіль «Daewoo Lanos», за кермом якого перебував 41-річний житель с. Красносілка. В результаті аварії травмувалась 73-річна пасажирка легковика.

Інша ДТП сталася в смт Летичів. Близько 09:30 години 48-річний водій автомобіля «Dacia Logan», рухаючись по вулиці Героїв Крут, допустив наїзд на 73-річну пенсіонерку, яка рухалась на велосипеді в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедистка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до хірургічного відділення Летичівської багатопрофільної лікарні.

Того ж дня сталася ще одна автопригода. Близько 17:30 години на автодорозі сполученням «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» неподалік села Чабани Гвардійської тергромади 28-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», допустив з’їзд автомобіля у кювет. У результаті аварії травмувалась 44-річна пасажирка. Її госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

За усіма фактами слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook