Новини
Інфраструктура

Графік руху оновленого маршруту автобуса №3 оприлюднили у Хмельницькому

Як і обіцяли у владі, у Хмельницькому автобус №3 почав курсувати за зміненим маршрутом. Його, нагадаємо, для цього автобуса змінюють уже втретє. Наразі маршрут з’єднує чотири мікрорайони міста – Озерну, Центр, Дубове та Ракове.

Раніше автобус №3 їздив лише в робочі дні. Тепер, за новим графіком, вік курсуватиме також у вихідні, повідомив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук. Побоювання хмельничан, що після коригування маршруту знову не буде чим дістатися до обласної лікарні, не справдилися.

Тепер з Озерної через вулицю Бандери вона їздитиме до обласної лікарні і на кладовище Ракове. На маршруті їздитиме 4 одиниці середньогабаритного транспорту, у вихідні – 2 штуки,прокоментував заступник міського голови.

Щоправда, як саме курсуватиме автобус у вихідні, поки що невідомо, адже на сайті з розкладом, як і раніше, зазначено, що “Маршрут не працює у вихідні та святкові дні“.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook