Новини
Погода

Погода на 19 жовтня: туман вранці, дощ увечері обіцяють на Хмельниччині

Цієї ночі температура повітря подекуди на Хмельниччині знизиться до нуля градусів. Втім вдень стовпчики термометрів піднімуться до 9-14 тепла. Вранці можливий туман, а ввечері дрібний дощ.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 19 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів, лише ввечері невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 9-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +11, ввечері +8.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Кам’янці-Подільському буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +2, вдень +13, увечері +10.

Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари у Шепетівці закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +12, ввечері +7

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook