Новини
Дозвілля

У Меджибожі відбувся обласний пластовий змаг-похід «Мужність» (ФОТО)

На Хмельниччині провели щорічний обласний пластовий змаг-похід “Мужність”. Цьогоріч змагання відбулись уже вчетверте та проходили на території Меджибожа та його околиць.

Метою цих змагань є популяризація здорового способу життя, ознайомлення з туристичними маршрутами області, розвитку пішого мандрівництва та пластового руху. Що ж до початкового задуму, “Мужність” присвячено вшануванню борців за незалежність країни від історичних часів до сьогодення, – розповідають організатори на сторінці змагу у фейсбуці.

Загалом було заплановано два маршрути для початківців у мандрівництві на 16 км та вже професіоналів на 26 км. По маршруту були розставлені контрольні пункти, які командам потрібно було відшукати, маючи мапу з маршрутом та фотографії.

Цьогорічна “Мужність” була присвячена Роману Бузинському, який брав участь у змаганнях у 2021 році та привів свою команду до перемоги, але у 2022 році загинув на війні.

Загалом змаг зібрав навколо себе цього року 100 пластунів та усіх охочих з Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Шепетівки та Старокостянтинова. І кожен зміг позмагатися в своїй категорії.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook