Новини
Інфраструктура

«Найпростіше укриття» за 6 мільйонів планують збудувати у Шепетівці

До завтра ще можна подавати пропозиції на участь у проєкті «Нове будівництво найпростішого укриття для забезпечення життєдіяльності гімназії №4 Шепетівської міської ради Хмельницької області за адресою: вул. Захисників України, 75, м. Шепетівка, Шепетівська територіальна громада, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.»

 Як вказано на сайті Прозорро, тендер оголошено 12 жовтня, а уточнено 17-го. Вартість об’єкта заявлена на рівні 5,998 мільйона гривень.

Заявки можна подавати до 20 жовтня 00.00, а аукціон відбудеться в той же день в 14.17. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 29,99 тисячі гривень.

Як бачимо, зазначена вартість та аукціонний крок вивірені з вражаючою точністю, тому, можна сподіватися, все на об’єкті вираховано доволі ретельно.

Згідно з проєктом технічного завдання підрядник має виконати земельні роботи та звести споруду. Крім того, провести монтаж електрики, систем вентиляції, встановити конвектори тощо.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023.

Розрахунки проводяться тільки за фактично виконані роботи протягом до 15-ти календарних днів після підписання Замовником представлених Підрядником належно оформлених актів приймання виконаних робіт та довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрат.

Причому оплата здійснюється шляхом проміжних платежів та тільки в межах бюджетних призначень та при умові поступлення коштів на рахунок Замовника по даному об’єкту.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook