Новини
Здоров’я

Заступник начальника Хмельницької ОВА бере участь у Першому форумі з психічного здоров’я

Перший форум із психічного здоров’я, який приймає Україна, протягом трьох днів, з 18 по 20 жовтня, проходить у столиці. Бере участь у заході заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв.

Майже 15 мільйонів українців перебувають у зоні ризику ментальних проблем, а кожен другий почувається емоційно гірше, ніж три роки тому. Ці люди потребуватимуть та вже потребують підтримки. Як правильно та своєчасно організувати необхідну психосоціальну допомогу в Україні – головна тема Форуму.

Обговорили глобальні та європейські рамкові програми, що формують системи та послуги з ментального здоров’я майбутнього, інтегровані послуги, спеціалізовані послуги на рівні громади тощо. Другий та третій день будуть присвячені розробці практичних кроків щодо створення послуг на рівні первинної медичної допомоги, спеціалізованих послуг, розгляду кейсів сервісу мобільних мультидисциплінарних команд, забезпеченню сталості послуг на рівні громади,повідомив за підсумками першого дня роботи Форуму посадовець.

Форум організовано World Health Organization Ukraine за підтримки Координаційний центр КМУ / Mental Health UA в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?»


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook