Новини
Дозвілля

MEGOGO: як підключити і де оплатити?

Сучасний ритм життя дуже швидкий. Навіть піти в кіно не завжди є час. Що ж робити, якщо ви хочете переглядати нові фільми і бути в курсі всього, що відбувається? Вихід є — оформити підписку на MEGOGO. 

Сьогодні це найбільший у Східній Європі OTT / VOD провайдер. У каталозі ресурсу — понад 15000 фільмів і мультфільмів, а також колекція українських та закордонних серіалів. Рейтингові телеканали доповнені власними інтерактивними HD-плейлистами MEGOGO з цілодобовою трансляцією кіно та шоу.

MEGOGO — це зручність і комфорт для всієї родини. Крім доступу до фільмів у відмінній якості, ви отримаєте доступ до різних телеканалів: національних, регіональних, каналів новин тощо. Наприклад, ви зможете дивитися телеканал Eurosport 1 HD на megogo.net у відмінній якості. Після оформлення підписки ви можете підключити профіль до 5 пристроїв: ноутбук, планшет, смартфон, комп’ютер, телевізор. Це дуже зручно, якщо у вас велика родина.

Що потрібно для того, щоб оформити підписку на MEGOGO?

Всі сучасні телевізори, які підтримують функцію смарт ТВ, мають доступ до застосунку сервісу. Також ви можете самостійно завантажити і встановити MEGOGO на смартфон. Якщо у вас виникнуть труднощі, радимо звернутися в службу підтримки користувачів.

Як підключити телевізор до акаунту MEGOGO?

Для того, щоб відчути всі переваги сервісу, перш за все потрібно пройти авторизацію. Якщо ви новачок, для реєстрації потрібно вказати номер телефону, створити пароль, натиснути кнопку «Я не робот», клікнути «Зареєструватися». Можна виконати вхід через соціальні мережі або електронну пошту. Потім потрібно ввести код (зазвичай із 4 цифр), який ви отримаєте в повідомленні. Якщо у вас є профіль, ви можете підключити пристрій до нього. Для цього потрібно ввести на сайті код, який ви бачите в пункті «Вхід» профілю на телевізорі. 

Як оплатити послуги MEGOGO?

Оплатити послуги сервісу дуже просто, для цього навіть не потрібно виходити з дому. Все, що потрібно, — кошти на картці будь-якого банку наступних систем: MasterCard, ПРОСТІP, Visa.

  • Визначте тип підписки.
  • Відтак вкажіть дані банківської карти, підтвердіть операцію.
  • Платіж зараховується миттєво, а перегляд відео поновлюється за лічені секунди після оплати тарифу.

Також послуги можна оплатити за допомогою платіжних терміналів.

MEGOGO пропонує доступні ціни та великий вибір тарифів. Тому вибрати пакет послуг можуть різні категорії користувачів.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook